Wednesday, December 28, 2011

(✿▰◠‿◠▰) 22.12.2011

Ermm, lame dh x update mende ni . huhu .
okay , entry ni sepatutnye dh dibuat mase khamis lepas. haha . xsempat nk bukak blog mase tuh .
lagipun line xde :(
okay , mule2 kitaorg plan nk gi pengkalan kubur tapi dah beralih arah ke rantau panjang, chim chum and so on..lupa lak...
HAHA XD .
toksey cito panje-panje. nak upload pictures sajee .
kbaiii :)

me with mama,syifa(cousin),cikja(aunty),chechik(aunty),poksudee(uncle) (✿▰◠‿◠▰)

















itu sahaje dari saya , 
kamsahamnida ^^
K,Annyeong,adios ~~~



Saturday, December 10, 2011

hurm (⌣́_⌣̀)

wahai mata! please la! silakan lah pejamkn dirimu ! +_+''
uish, degil betul mata aku ni . oke . xleh nak tido (⌣́_⌣̀) 
Hari ni aku tetibe je tingat kat kawan lame aku . FAFA EREHA 
Dia ni seorg yang sgt periang . Aku suke sgt kawan dengan dia .
But kiteorg stay jauh-jauh . Aku stay dekat Kelantan . Dia pulak dekat Perak .
seriously! I miss you damn much my bestie  
Dulu kitaorg kalau sehari tak gaduh memang tak sah .
Dalam kelas asik nak gaduh je keje . Lepas tu petang-2 kitaorg berbaik semula .
Kalau sy tgh marah awk pandai je pujuk sy and begitu lah sebaliknya :)
You are my best of all the best friend in my world  
Ermm , saya baru je lepas stalk awak punye blog & FB sebab rindu gila-2 dekat awak :(
Sy ade jugak tengok awak punye video . Rindu gila dgn suara awk :(
Hmm , bagus lah . Awak nampak still hepi mcm dulu .
sy plak dah tak hepi mcm dulu :(
sekarang sy dh jadik pendiam professional awk tau tak ?
Sy rindu nak bising-2 dengan awk mcm dulu-2 .
Sekarang dah tak boleh dah nak bising-2 camtu sebab awak takde kt sebelah sy .
Kalau ade awk kt sebelah ni confirm skrg ni pun sy still bising-2 . hehehe XD
Sy tak berani nak bising sorg-2 skrg ni . Sy taknak jadi pendiam!! please! comeback to me ! I need you my bestfriend T_T
Awak ramai jee org sayang awk kan ? sy kat sini takde pun . Sy kat sini mcm tunggul and batu je . 
Org pun tak perasan dengan kewujudan sy ni . serious sy rindu zmn-2 dulu-2 tu yang kita main sama-2 .
Suka Duka pun together T_T


dah 7 tahun kita tak jumpa . kalau ade pun kejap je :(
sekarang masing-2 dengan haluan masing-2 ]].
Good Luck Awk ! Wish me luck also k .
sy tgk awk skrg dah success but me ? nak jugak success mcm awk . Err , jeles --'
K,baiii .


Tumblr_lkqg9o9wsg1qj5rbgo1_400_large
309615_322412701118676_100000498469653_1309077_1324309837_n_large
Tumblr_lvy2je13y81qj5rbgo1_500_large

 FAFA EREHA  a.K.a Noor Farihah

Tumblr_lvy3tcevae1qj5rbgo1_500_large
 FAFA EREHA  a.K.a Noor Farihah

Tumblr_lvxlm6quro1qj5rbgo1_500_large



Tumblr_lvy3l5dzr71qj5rbgo1_500_large

7e9b788e059c11e180c9123138016265_7_large

Tumblr_lvlm9arwhu1r7wd15o1_500_large

Tuesday, October 11, 2011

Kpop saved me from depression.


If it wasn’t for kpop i don’t know what i would be now… It helped me get over a heartbreak. Kpop filled the empty spot inside me. It made me forget the pain and gave me strength. It’s one of the few sources of my happiness and i don’t think i’d ever feel as complete and joyous now without Korean Pop in my life.
s!b: But this is probably the reason of why i’m still single… Because my world revolves too much on kpop .


Monday, October 10, 2011

WHAT WE CALLED IT AS INSPIRITs ^_^

annye0ng chingu  ,chingu dlm bhs melayunye kawan ;) so,maksud annye0ng chingu tu ialah hai kawan2 ;D gitu laa . OKayy , dh tau kan mksud dia ^_^ 
okaaay , 1st of all , I am Inspirit for Infinite ^^
you all tao x Inspirit tu ape ? --'
Inspirit tu nama khas untuk peminat kpd k-pop group Infinite 
hehehe ;)
ade lagi mao tanya ? silakan tanya ,nnt sy jwb dgn sepantasnye , kekeke
~
you all nak tao tak kenapa sy minat/suka infinite ?? :)
Huh ? takmao tao ? =='
Okaaaaaay , fine .. huhu :(
Tapi takpelah kalao you all takmao tao , hehehe , sy nak bagitao jugak ;P *wekk*
HAHAHA x'D
ermm , dalam group ni terdiri drpd 7 orang semuanya ;)
okay , sy sangatsangatsangat suka tengok tarian mereka ^^
DAEBAK!!! *daebak dlm bhs melayunye GEMPAK!! * --'
lagu 1st diorg kt bwh ni bertajuk COME BACK AGAIN or dlm bhs koreanye DASHI DORAWA ><


tarian mereka , fuiyoooo , best tgk ^^
same jer , serentak , hoho , mengagumkan ;P
okay kat bwh ni tajuk lagu dia BEFORE THE DAWN (BTD) or dlm melayunye maksud dia sebelum subuh..

serious hebat ^^ *melting*
ternganga mulut tgk tarian diorg =O
hehehe =D
kayy , kt bwh ni plak tajuk lagu dia NOTHING'S OVER ('X
emm , video dia kurang jelas . but still love it =3

emm , lagu ni biasa jer , tp takpe , sukasukasuka ;)
ni plak kt bwh tajuk dia SHE'S BACK =)

hehehe , comey kan (o^o)
okay , kat bwh ni tajuk dia BE MINE 
tgk lah tarian diorg  :D

wohooo!!!!! woohyun+hoya saranghae , and suara sunggyu i like it ><
tarian diorg!!! [^.^]
hehehe , best!!!
okay okay , the last one . emm . I mean the latest one is PARADISE .
kt bwh ni tajuk dia PARADISE . hehe .

yeayy! ^_^
waiting for the next tarian & lagu dari mereka =D
sy suka diorg sbb diorg pandai menari , ahli2 nya pun lwk2 , handsome2 , cute2 , cool2 !~
HAHA XD u know that i'm inspirit , that's why lah i love them damn much!!
oppa's+dongsaeng's HWAITING!!

SEKIAN SAHAJA DARI SAYA :>
TAKE CARE ALWAYS , KEEP SMILING , KEEP DANCING :D
TATA..
ANNYEONG ..
GOOD BYE..
JALGA..
SEEYA LATER ^_^
SARANGHAEYO~~~