Tuesday, October 11, 2011

Kpop saved me from depression.


If it wasn’t for kpop i don’t know what i would be now… It helped me get over a heartbreak. Kpop filled the empty spot inside me. It made me forget the pain and gave me strength. It’s one of the few sources of my happiness and i don’t think i’d ever feel as complete and joyous now without Korean Pop in my life.
s!b: But this is probably the reason of why i’m still single… Because my world revolves too much on kpop .


Monday, October 10, 2011

WHAT WE CALLED IT AS INSPIRITs ^_^

annye0ng chingu  ,chingu dlm bhs melayunye kawan ;) so,maksud annye0ng chingu tu ialah hai kawan2 ;D gitu laa . OKayy , dh tau kan mksud dia ^_^ 
okaaay , 1st of all , I am Inspirit for Infinite ^^
you all tao x Inspirit tu ape ? --'
Inspirit tu nama khas untuk peminat kpd k-pop group Infinite 
hehehe ;)
ade lagi mao tanya ? silakan tanya ,nnt sy jwb dgn sepantasnye , kekeke
~
you all nak tao tak kenapa sy minat/suka infinite ?? :)
Huh ? takmao tao ? =='
Okaaaaaay , fine .. huhu :(
Tapi takpelah kalao you all takmao tao , hehehe , sy nak bagitao jugak ;P *wekk*
HAHAHA x'D
ermm , dalam group ni terdiri drpd 7 orang semuanya ;)
okay , sy sangatsangatsangat suka tengok tarian mereka ^^
DAEBAK!!! *daebak dlm bhs melayunye GEMPAK!! * --'
lagu 1st diorg kt bwh ni bertajuk COME BACK AGAIN or dlm bhs koreanye DASHI DORAWA ><


tarian mereka , fuiyoooo , best tgk ^^
same jer , serentak , hoho , mengagumkan ;P
okay kat bwh ni tajuk lagu dia BEFORE THE DAWN (BTD) or dlm melayunye maksud dia sebelum subuh..

serious hebat ^^ *melting*
ternganga mulut tgk tarian diorg =O
hehehe =D
kayy , kt bwh ni plak tajuk lagu dia NOTHING'S OVER ('X
emm , video dia kurang jelas . but still love it =3

emm , lagu ni biasa jer , tp takpe , sukasukasuka ;)
ni plak kt bwh tajuk dia SHE'S BACK =)

hehehe , comey kan (o^o)
okay , kat bwh ni tajuk dia BE MINE 
tgk lah tarian diorg  :D

wohooo!!!!! woohyun+hoya saranghae , and suara sunggyu i like it ><
tarian diorg!!! [^.^]
hehehe , best!!!
okay okay , the last one . emm . I mean the latest one is PARADISE .
kt bwh ni tajuk dia PARADISE . hehe .

yeayy! ^_^
waiting for the next tarian & lagu dari mereka =D
sy suka diorg sbb diorg pandai menari , ahli2 nya pun lwk2 , handsome2 , cute2 , cool2 !~
HAHA XD u know that i'm inspirit , that's why lah i love them damn much!!
oppa's+dongsaeng's HWAITING!!

SEKIAN SAHAJA DARI SAYA :>
TAKE CARE ALWAYS , KEEP SMILING , KEEP DANCING :D
TATA..
ANNYEONG ..
GOOD BYE..
JALGA..
SEEYA LATER ^_^
SARANGHAEYO~~~