Wednesday, December 28, 2011

(✿▰◠‿◠▰) 22.12.2011

Ermm, lame dh x update mende ni . huhu .
okay , entry ni sepatutnye dh dibuat mase khamis lepas. haha . xsempat nk bukak blog mase tuh .
lagipun line xde :(
okay , mule2 kitaorg plan nk gi pengkalan kubur tapi dah beralih arah ke rantau panjang, chim chum and so on..lupa lak...
HAHA XD .
toksey cito panje-panje. nak upload pictures sajee .
kbaiii :)

me with mama,syifa(cousin),cikja(aunty),chechik(aunty),poksudee(uncle) (✿▰◠‿◠▰)

















itu sahaje dari saya , 
kamsahamnida ^^
K,Annyeong,adios ~~~



Saturday, December 10, 2011

hurm (⌣́_⌣̀)

wahai mata! please la! silakan lah pejamkn dirimu ! +_+''
uish, degil betul mata aku ni . oke . xleh nak tido (⌣́_⌣̀) 
Hari ni aku tetibe je tingat kat kawan lame aku . FAFA EREHA 
Dia ni seorg yang sgt periang . Aku suke sgt kawan dengan dia .
But kiteorg stay jauh-jauh . Aku stay dekat Kelantan . Dia pulak dekat Perak .
seriously! I miss you damn much my bestie  
Dulu kitaorg kalau sehari tak gaduh memang tak sah .
Dalam kelas asik nak gaduh je keje . Lepas tu petang-2 kitaorg berbaik semula .
Kalau sy tgh marah awk pandai je pujuk sy and begitu lah sebaliknya :)
You are my best of all the best friend in my world  
Ermm , saya baru je lepas stalk awak punye blog & FB sebab rindu gila-2 dekat awak :(
Sy ade jugak tengok awak punye video . Rindu gila dgn suara awk :(
Hmm , bagus lah . Awak nampak still hepi mcm dulu .
sy plak dah tak hepi mcm dulu :(
sekarang sy dh jadik pendiam professional awk tau tak ?
Sy rindu nak bising-2 dengan awk mcm dulu-2 .
Sekarang dah tak boleh dah nak bising-2 camtu sebab awak takde kt sebelah sy .
Kalau ade awk kt sebelah ni confirm skrg ni pun sy still bising-2 . hehehe XD
Sy tak berani nak bising sorg-2 skrg ni . Sy taknak jadi pendiam!! please! comeback to me ! I need you my bestfriend T_T
Awak ramai jee org sayang awk kan ? sy kat sini takde pun . Sy kat sini mcm tunggul and batu je . 
Org pun tak perasan dengan kewujudan sy ni . serious sy rindu zmn-2 dulu-2 tu yang kita main sama-2 .
Suka Duka pun together T_T


dah 7 tahun kita tak jumpa . kalau ade pun kejap je :(
sekarang masing-2 dengan haluan masing-2 ]].
Good Luck Awk ! Wish me luck also k .
sy tgk awk skrg dah success but me ? nak jugak success mcm awk . Err , jeles --'
K,baiii .


Tumblr_lkqg9o9wsg1qj5rbgo1_400_large
309615_322412701118676_100000498469653_1309077_1324309837_n_large
Tumblr_lvy2je13y81qj5rbgo1_500_large

 FAFA EREHA  a.K.a Noor Farihah

Tumblr_lvy3tcevae1qj5rbgo1_500_large
 FAFA EREHA  a.K.a Noor Farihah

Tumblr_lvxlm6quro1qj5rbgo1_500_large



Tumblr_lvy3l5dzr71qj5rbgo1_500_large

7e9b788e059c11e180c9123138016265_7_large

Tumblr_lvlm9arwhu1r7wd15o1_500_large