Saturday, April 14, 2012

HAPPY B I R T H D A Y to my PAPA ♥


Papa! Happy birthday pa ♥ ^^
okayy, hari ni birthday papa aku yang ke-59 iaitu pada tanggal 14th April. Syukur Alhamdulillah. May Allah bless you in every hours and everything that you do. Mimi sayang papa. Terima kasih banyak-banyak because you are always being here when I need you :D Kalau ade gapo-gapo mesti papa tolong mimi. Timo kasih papa sebab jadi papa yang terbaik di dunia ni ^^ Semoga panjang umur and dimurahkan rezeki. Aaamiin3x.
I will always pray for you! Neomu-neomu Saranghae Appa ♥ You are my best hero and my best papa in the world! :D



p/s: anyway, lusa birthday anak sedare aku yang bernama Nur Adriana Alisa who was called as "Litcha" ♥. To litcha muchuk ♥ happy birthday in advance my darling! Cik Mimi sayang kamu sangat-sangat. ♥ Muahhxx :*
Hehee, dah nak masuk 3 tahun dah budak tecik ni. HAHA, macamlah dia boleh baca ape yang aku tulis nieh. Takpe, nanti dia besar nanti aku suruh dia baca. Hew Hew Hew :D


Dengar lagu Apple by T-ARA =) Dia suka sangat lagu tuh, Hihi, sape yg ajar? cik Mimi kodd --'
Ni masa birthday Dia tahun lepas. Tak sabar-sabar nak tiup lilin. Fuhh! Fuhh! (^____^)/

Okayy!~ Annyeong~Sekian sahaja dari saya Mimi Lukeman =) 
Assalamualaikum *wink-wink* ;)

Saturday, April 7, 2012

Can you smile? :)

 

Hehe, comel tak jiyeon senyum :)

semoga awak happy selalu ~
itu sahaja dari saya :)
- annyeong ,gudbaii, adios, jalchayo -

Friday, April 6, 2012

voice of me :')

Assalamualaikum.. Dah lame and dah berabad dah tak update mende alah ni..Err, malam ni saya rasa saya sangat rindu dekat seorang hamba Allah ni :( Saya tahu yang saya memang tak layak nak rindu dia. Tapi saya tak boleh. Maybe juga sekarang ni dia pun dah lupa kat saya :( fuh! rasa cam nak nangis je. (╥﹏╥) Heyy Mimi! what's wrong with you huh? Keep on smiling dear! Huhu. Okaylah, I hope you are fine with your life. InshaAllah, I'm trying to be strong! And Thanks for being my friend. Tapi dah lama tak tegur. Serious rindu tahu tak? Ya Allah, sampaikan lah salam rinduku kepada hambaMu itu Ya Allah. Aaamiiin. Dah siap dah tulis karangan. Maaf lah sebab pendek je karangan saya. *peace*




SEKIAN SAHAJA DARI SAYA,
Annyeong, Gudbaii, Adios, Jalchayo