Wednesday, May 2, 2012

2nd May =) Met with Hongki FT Island ♥

ASSALAMUALAIKUM awak-awak, 
Lalalalalala, Annyeong nae sarang sarang sarang! jalgayo nae sarang sarang sarang! fuhh , nyanyi beb. HAHA . wehweh , korang jangan pulak ingat aku nyanyi pasal lagu sarang burung or sarang gajah tau tau ;p hikhik *gedik* Kalau yang minat Kpop tu confirm korang dah tahu kan maksud dia . Ingat tau . Bukan sarang labah-2 or sewaktu dengannye . Dush5x! *tumbok kang!* . EH! dah tertumbok dah pun. ==' Sorry sorry, saya tak sengaja la. Tu la sape suroh awak tak faham-2 kan. K, tu lagu dari group FT Island lah . Sarang tu adalah perkataan dari Korea nun jaoh di sana tau tau ;) Maksudnye LOVE ♥ . HEHE . NO! NO! NO! saya bukan nak citer pasal love love love okay, just nak citer pasal penyanyi vokal dalam group FT Island ni je. HAHA. Saya dating dengan Hongki? Homaigod!! Am I look serious? confirm la korang jelly kan . Especially to all Primadonna =) *winkwink* takmao jelly-2 tau tau . Keep on smiling guys =) Nak tahu tak camner saya boleh terserempak dengan Lee Hongki ni? What? Takmao tahu korang kata? Tunggu lah kejap lagi Kelawar pi gigit anda punye telinga. Saya tak tahu. Takmao tolong. Padan muke anda nanti dengan telinga bengkak . kihkihkih ;p Gurau je la awak-2 . Rileks-2 , emm, cerita dia macam ni . JengJengJeng! *music latar* citer dia macam nieh . Emm, mase tu aku tak tahu kenapa tiba-2 aku berada kat dlm kelas tuh . Tengok-2 ade ramai sangat student kat dlm kelas tuh. heish, tipu la kalau saya cakap ramai. kan kan . HEHE. Kira-2 dalam 10 orang je yang ada kat situ. Saya baca kat whiteboard ade tulisan "Latihan Dalam Kumpulan" LDK?? HAHA, teringat mase Modul. Masa tu lecturer sibuk nak bagi group. You know what? satu group dua orang je. Saya macam tak kenal je ngan semua 9 orang tuh. Tapi sorang mamat muka dia macam familiar la bagi saya. Saya pandang je dia then dia siap angkat kening lagi. *tanda dia nak segroup ngan saya. HAHA. Saya on je sebab kat situ tak nampak pun yang saya kenal. YEAH! hongki satu group ngan saya wehh. cam tak cayo je. hehehe =) Perangai dia ni macam ala-2 member saya je. GILA-2 XD hehehe . Kitaorang ditugaskan untuk menjalani aktiviti yang sangat lasak . DUHH! kecut perut aku. Lecturer tuh punye la garang macam zirafah. adehh! . Aktiviti lasak? ape yang kitaorang perlu buat? Macam ni, kitaorang kena naik basikal diatas bukit yang tinggi di tebing laut . Err. kira macam tu lah. saya tak reti nak explain macam mane sebab tak sempat nak snap gambar nak tunjuk kat korang. HEh! Kitaorang kena berlumba. Semua ada 5group semuanya . satu basikal kena naik dua orang . Hongki kat depan then saya kat belakang . PHEwwiit . hikhik *gedik*
si Hongki ni bawak basikal punye la laju gila . Saya dah rase macam nak jatuh masuk laut dah . Tapi dia pegang tangan saya . HAHA. *blushing* . Saya macam pelik je kenapa la Hongki ni duk pegang tangan saya . Dengan selaju laju dia bawak ni baru saya faham kenapa tangan saya kene pegang . Ohh, dia takut saya jatuh rupanya. *so sweet* HEHE . Tapi muka dia memang serious gila. nak menang lah tu. Saya pula rileks-2 je kat belakang dia takde buat pape. Hahaha . Dia bukan main laju lagi duk kayuh basikal . Takut jugak saya nak bercakap dgn dia masa naik basikal tuh . ehem-2 . Finally, kami dah sampai ke garisan penamat. HEHE . kitaorang menang weh *lompat lompat sebab happy sangat* . Pastu kitaorang turun dari basikal tuh dan kembali masuk ke dalam kelas tadi. Mase tu terpandang Hongki . Muka dia macam penat je sebab busy sangat duk kayuh basikal laju laju tadi. So, saya pegi cari something *minuman* untuk Hongki . Kayy dah dapat pun minuman . hehe. tetibe je ade an ;p Saya hulur lah minuman tu kat Hongki . Baru je nak hulur tetibe ade mamat ni, muka macam artis KPOP jugak la tapi aku tak kenal dia. Dia cakap macam ni kat saya --> CEYceycey! dah macam dalam movie pulak * sambil gelak-2 * ERR . Saya buat dunno je . Malas nak layan . Pastu saya bagi air minuman tuh kat Hongki dengan gaya percakapan macam ni "OPPA! Nah air!" =) Hongki buat muka selamba je then terus minum air tuh. Saya tengok dia macam penat sangat dah . Kesian lah pulak kat dia sebab tadi kayuh basikal dengan berat saya lagi berapa kan. DAH ler jaoh pulak tuh . Bape kilometer ntah . Keesokan hari tu pun kena bawak basikal jugak macam tadi . Sampai la ke garisan penamat . Kami tak menang . Saya sedih sangat sampai takde mood nak cakap dengan sape-2 . Tiba-2 mamat muke macam artis KPOP tadi datang kat saya sambil bawak minuman . Dia bagi minuman tu sambil senyum =) . Saya pun cakap lah "GOMAWO OPPA" =) Then saya tertoleh kat Hongki. Hongki jeling-2 kat saya . Dalam hati saya ni terfikir "Haish, Hongki ni asal lah muka dia serius sangat macam tengah marah je" . Saya pun bagi la air tadi kat Hongki and saya tak sempat pun minum air tu. Masa saya nak pi kat Hongki kira macam saya nak pegi pujuk dia la kan, muka serius wooo! . HAHA. then dia senyum mase saya bagi air tuh kat dia. HAHA =) comel =) . Lawak lah Hongki time dia dalam mimpi aku . Tapi yg real lagi lawak tau tau :D Tapi yang real saya tengok kat Youtube ngn TV je. HAHA. Mase tu saya tak sibuk-2 pun nak amik tandatangan or snap pic sebab saya tahu yang saya tengah bermimpi. HUA HUA :D Aduiii, best dapat jumpa bias aku dalam FT Island . HIHI . Harap dapat jumpa lagi dalam Mimpi . *winkwink* Ni laa dia.. comel
rindu nak gaduh-2 macam dalam mimpi . woah . Boleh pulak kan dia masuk dalam mimpi aku. padahal dah lame tak dengar lagu dari FT Island . HAHA . k, Sekian sahaja karangan mimpi saya . Annyeong ! ^_^