Sunday, June 17, 2012

Kim Myungsoo / L (Infinite) ♥

Assalamualaikum . Annyeong ! Hehehehehe :') Ape khabar kawan-2? Harap-2 semua sihat ea. Kalau tak sihat boleh pergi klinik or sila ke hospital dengan segera okay? Mintak ubat banyak-2. Erm, harini nak post  gambar budak L ni. Hihihi. Sape suruh comel sangat? Noona dah terpikat ni. Cehceh~ *gedik lak* . Sebenarnye L ni bukan ler my bias sebelum ni. Tapi lepas tengok MV The Chaser, fuhh! comel lah pula si L ni. Hikhik ;p Pastuh saya tengok balik lah yg sesame player, ranking king and so on ( Infinite variety show) sebab nak tengok perangai L ni macam mane kan. Hihihi. Baru perasan yang L ni suke gelak. Ingatkan Dongwoo, Woohyun, Hoya, Sungyeol je yang suke gelak comel. Hahaha. Serious comel bunyi L gelak. Hihi. Member Infinite ni memang semua mempunyai kegelakan yg unique. KEGELAKAN? Apakah? Hahaha. Maybe aku dah gile kot. Tetibe boleh eja kegelakan. Ape bende uhh Mimi oii ? Hahahaha. Kegelakan means cara mereka gelak or ketawa. Always made my day! ^^ . Ini serious tau tau. Cer dengar diaorang gelak. Macam-2 bunyi. Bunyi-2 tersendiri. Kalau dgr cara gelak tu kita dah boleh tahu tu sape. hahaha ;D Comel sangat sampai aku pun tergelak sekali. kihkihkih :DD Sebenarnye dalam Infinite, the whole members is are my bias 


Ni lah Myungsoo or dikenali juga sebagai L 

Hihi, cer korang tengok ni yang baju kaler hijau tu L. Hehe, suka dgr die gelak. XP

Hehehe. Kay lah. Sekian sahaja dari saya. Annyeong! See you soon. Bbuing-Bbuingg *failed* .
Hahahahaha XP sila jangan gelak sebab bbuing-2 aku tak menjadi. :'( 
why?? Kayy, dah-2. Baiiiiiii ^^

Thursday, June 14, 2012

#INFINITIZE7thWIN #TripleCrownForInfinite ♔♔♔ ♥

INFINITE wins #1 triple crown  June 14th’s ‘M! Countdown’!





Weehoooo! :D Hahaha :D Saya sangat-sangat-sangat gembira today! Infinite menang lagi. Yeah ! 7 THROPHIES for 7 namja XD .


AND telah mencapai kemenangan yang ke-7 from Music Bank, M! Countdown, Inkigayo ~~ ^^/ *maaf ayat tersangat skema* hikhik :P



yang atas ni kaler merah ni gambar mase tahun lepas . kihkih :)
Congrats to Woohyun, Sungyeol, Myungsoo, Hoya, Sunggyu, Dongwoo and Sungjong  ♥

INSPIRIT LOVE INFINITE TILL INFINITY  ♥



p/s : hihihi . sekian sahaja dari saya . Annyeong ! Gudbaiii! Jalga! ~ 
Infinite keep me smiling :)