Monday, November 12, 2012

888 DAYS WITH INFINITE ∞

ASSALAMUALAIKUM! Annyeong Inspirits! Jigeum eottokae jinae? Harap-2 korang sihat lah ea sempena hari yang istimewa ni. hihi. Dah berapa bulan aku tak update mende alah ni. Hahaha. Semuanya disebabkan oleh kemalasan yang melekat kat diri aku ni. --' I HATE YOU MALAS! PLEASE GO AWAY! Ngengade je mai melekat kat badan aku nih. Shuhh! Shuhh! Orang tak jemput pun dia datang jugak. Memang dasar muka takmalu lah si MALAS ni. ><

OPPS, TERLEBIH SUDAH. KIHKIH ;P
Dah! Hajima! Stop! Tak perlu kot nak femes kan si MALAS ni .
Okayy, sekarang nak citer pasal hari ni. You know what? #888DaysWithInfinite was trending for the #1 place in Malaysia! I'm really-really excited bagi pihak Infinite dan juga pihak #TeamInspiritGila. Clap clap tepuk tangan kat semua member #TeamInspiritGila atas usaha anda. *Baksu*
^-^


Tak sangka lah jugak sebab Inspirit di Malaysia ni semakin ramai. Mohon Woollim ahjushii bukak mata and pergi tengok peta Malaysia cepat-cepat juseyo!!! --'
OH! Lupa pulak next year dorang datang ok Inspirits *wink*
I memang awal-2 nak bagitau yang I tak boleh pergi jugak walaupun dorang datang Malaysia.. /sobsobs/ *flips Selipar L* T_T
- mental breakdown-
Mimi! Tak payah nak mental breakdown sangat lah kan? Hari ni hari untuk kita bergembira. Tak payah sedih-2 okayy mimi? (Gila cakap sorang-2) --'


Eh eh! Comel pulak Abe Namu tolong anggukkan kepala. Hihihi. :)


Baii, nanti kita jumpa lagi tau ;p Kalau MALAS ade memang tak lah kan nak jumpa kat sini. --'
Sekian sahaja dari saya ;p
- ANNYEONG, ADIOS -


No comments:

Post a Comment