Thursday, May 16, 2013

^_^

 Assalamualaikum :) Annyeong Inspirits . Hehe. Inspirit Gila . I mean bukan gila tapi gila-gila ok ? XD HAHA. Whatever. Aku semalam dari pagi sampai malam asyik kena marah ngan mama je. Sedih ok :( Pastu mula lah takde mood. Tapi aku tahu, mama marah sebab mama sayang aku. Hihi :) Semalam mak sedare plus cousin nak datang rumah. Then mama suruh aku buat air. Aku mase tu tgh takde mood duduk dlm bilik je. Tak buat pun air tu. Kesian mama. Huhu. Aku memang anak yang jahat. I'm sorry maa :( 

Okay, beberapa minit kemudian, mak sedare + sepupu sampai. Mase tu aku duk lam bilik sorang-2. Sepupu aku baru lepas habis konvo. Hihi. Balik from Sarawak. Tibe-2 sepupu aku ketuk pintu bilik. Aku "masuklah" dengan muka yg xseberapa tu. Haha. Xde mood. Sepupu aku pun cakap camni "Mimi! Ya ade nak bagi something ni" *sambil korek-2 something dlm beg tangan die*. Aku "alaa, gapo ya? Wat susoh pulok ko ya" *dengan muka sedih*. *Beberapa saat kemudian* "JENG! JENG! JENG! NAHH MIMI!" Aku *terkejut* HAHAHAAHA. *Muka yg sedih tadi bertukar menjadi muka baru lepas beranak eh bukan bertukar menjadi muka hepi* "Whattt? Ya!!!! HEHE. Dapat hadiah yg xseberapa ni. Tapi bagi aku penting ok walaupun sekecik tu. kihkih. JENG JENG JENG! DAPAT MENDE NIH 



HAHA, saje nak menunjuk. Orang lain dapat album pun tak heran. Aku dapat mende ni pun jadi lah. Hehehe. Gomawoohyun Ya! ThankGyu Myungsoo much <3 XD

TU JE. HAHA. ANNYEONG. ADIOS. GOODNIGHT. KEEP ON SMILING. I LOVE MY COUSINS (Y) Terasa? memang korang pun. Hihi. Thanks again :)
 

4 comments:

  1. kak namu~ anda ditag

    http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/soalan-cepumas-kepada-mangsa-tag.html

    ReplyDelete
  2. mind join my GA :) http://storymyaq.blogspot.com/2014/01/storymyaq-giveaway.html

    ReplyDelete
  3. jemput~ http://aisyasakura.blogspot.com/2014/05/infinite-last-romeo-giveaway-by-fiqa-nsz.html

    ReplyDelete